Technical Consultant

Waar ik trots op ben? Binnen GX kunnen we vaak met een klein team iets neerzetten wat door een grote groep mensen wordt gebruikt. Je merkt dat GX-ers zich verbonden voelen met wat ze maken, en daarom ook echt iets moois willen neerzetten samen met de klant.

'Je carrière op 1, natuurlijk!'

Business Consultant

Ik haal de meeste voldoening op dit moment uit mijn werk bij S&P Global Commodity Insights: een grote internationale organisatie met contactpersonen in vrijwel elk continent. Ik bedenk een strategie waarbij alle marketeers hun campagnes via BlueConic laten lopen en alles zo goed mogelijk kunnen analyseren. Het is erg gaaf om te schakelen met marketing experts wereldwijd!

‘Echt het verschil maken'

Technical Consultant

De sfeer? De sfeer bij GX zou ik omschrijven als 'open'. Ik werk samen met collega's die dezelfde passie en wil hebben om elke dag beter te worden. We stimuleren elkaar om kennis te delen en delen 't ook actief. Kennis is tenslotte het enige dat groeit wanneer het wordt gedeeld.

'Geen dag is hetzelfde, heerlijk!'

Marketing Professional

Ik merk bij GX dat iedereen gelijkheid en inclusiviteit ontzettend belangrijk vindt. Iedereen krijgt dezelfde kansen ongeacht achtergrond, geloof, leeftijd, gender of wat dan ook. We zorgen er samen voor dat iedereen zich welkom voelt bij GX, zodat we met elkaar kunnen werken aan persoonlijke en zakelijke doelen. Ik deel de mening dat je met een diverse en levendige werkomgeving de mooiste resultaten krijgt.

‘Gelijke kansen voor iedereen'